Profesní kvalifikace

minutka.jpg

V rámci programu profesní vzdělávání pro konkurenceschopnost, je naše škola oprávněna realizovat a nabízet vzdělávání profesních kvalifikací a provádět zkoušky autorizovanou osobou.V rámci programu profesní vzdělávání pro konkurenceschopnost, je naše škola oprávněna realizovat a nabízet vzdělávání profesních kvalifikací a provádět zkoušky autorizovanou osobou.

V současnosti nabízíme vzdělávání v následujících profesních kvalifikacích:

  • 41-027-H  Opravář strojů a zařízení v pěstování rostlin
  • 41-028-H  Opravář strojů a zařízení  v chovu zvířat
  • 65-001-H  Příprava teplých pokrmů
  • 65-002-H  Příprava pokrmů studené kuchyně
  • 65-004-H  Příprava minutek
  • 65-008-H  Složitá obsluha hostů

Kontaktní osoba: Mgr. Jiří Doležal, tel. 737 283 724

Více informací naleznete na portálu Národní soustava kvalifikací.

 

Termíny zkoušek:

Kuchař/kuchařka teplých pokrmů (65-001-H) - 20.3. 2024 od 7:00 hod., cv. kuchyně SOUzas Dačicenám. Republiky 86/ V.

Kuchař/kuchařka studené kuchyně (65-002-H) - 20.3. 2024 od 7:30 hod., cv. kuchyně SOUzas Dačicenám. Republiky 86/ V.

Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů (65-004-H) - 3.4. 2024 od 7:00 hod., cv. kuchyně SOUzas Dačice, nám. Republiky 86/ V.

Kuchař/kuchařka teplých pokrmů (65-001-H) - 3.4. 2024 od 7:00 hod., cv. kuchyně SOUzas Dačicenám. Republiky 86/ V.

 

 

 

 

 

view_headline Poslední články v rubrice